Workshops

Start Panta Rei Oerlandschappen Lantern Post Boswerk Big Chief Leileven Roots Diversen Materie Nieuws Exposities/CV Workshop Links

 

Workshop 1: “DE BINDING MET DE AARDE”

 

De workshop van een dag gaat in op de door Rob ontwikkelde techniek waarbij de binding met de aarde een centrale rol speelt. Er word gewerkt aan een schilderij waarbij verf en  kwast vervangen wordt door natuurlijke materie als zand, leem, hout, steen enz. Als gereedschap gebruiken we onze handen en de natuurkrachten. De elementen aarde, water, lucht en vuur worden letterlijk genomen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een kunstwerk gemaakt met de 4 elementen en de directe omgeving. Daarnaast ben je een ervaring rijker. Voor een indruk van deze manier van werken kunt u dit filmpje bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=asmes8rFgyg&feature=youtu.be

 

De workshop is niet plaatsgebonden. Overal waar contact met de natuur gemaakt kan worden, een bos, duin, polder of een ruime tuin is geschikt. Ik neem verder alles mee om de workshop mogelijk te maken. Voor diegene die het proces willen doorlopen van het werken met de elementen aarde, lucht en vuur, maar de workshop telkens mislopen kan de workshop op afspraak ook individueel op mijn atelier gevolgd worden. Wilt u hier meer van weten, neem gerust even contact op leeuwenrob@planet.nl of 06-23019582.

Mocht je geďnteresseerd zijn neem dan even contact op
 
leeuwenrob@planet.nl of 06-23019582.


Reacties   op de eerder gehouden workshops

 

Een foto impressie van de workshops:


  

  

  

  

  

 

  

  

  

 

 

Voor meer informatie: 

Rob van Leeuwen:  +31 6 23 01 95 82

e-mail: leeuwenrob@planet.nl

 

 

Copyright © 2005 Rob van Leeuwen. Alle rechten voorbehouden.

 Stuur een email aan Rob met vragen of opmerkingen over deze website.

Website beheer en onderhoud: Yvonne Post Uiterweer

Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 04-02-2019.